Sk艂adniki:
- 馃敼1 szklanka p艂atk贸w jaglanych
- 馃敼1/2 szklanki wi贸rk贸w kokosowych
- 馃敼1,5 szklanki mleka
- 馃敼2 jajka
- 馃敼1 艂y偶ka oleju kokosowego
- 馃敼1/2 艂y偶eczki proszku do pieczenia
- 馃敼2 艂y偶eczki syropu klonowego
- 馃敼m膮ka do uzyskania konsystencji ciasta nale艣nikowego.
Przygotowanie:
P艂atki jaglane i wi贸rki zalewamy ciep艂ym mlekiem do nap臋cznienia. Dodajemy pozosta艂e sk艂adniki i blendujemy, dosypuj膮c mak臋. Pieczemy w gofrownicy na z艂oty kolor.
Idealne na 艣niadanie, do szko艂y, na podwieczorek, kolacj臋.
Na prawd臋 艣wietne :)
OdpowiedzUsu艅